پاورپوینت در مورد کارخانه قند شهرستان اقلید در 88 اسلاید کامل و جامع به همراه تصاویر مرتبط با هر قسمت و آلبوم عکس از دستگاه ها و محیط کارخانه
بخشی از متن :
بخش اول كليات
مقدمــــــــه
كارخانه قنداقليد در شمال استان فارس در چهار كيلومتري شهر اقليد ودر سمت جنوب شرقي آن احداث گرديده است دستيابي به كارخانه از طريق جاده اصلي اصفهان شيراز امكان پذير است فاصله شهر اقليدتا شيراز مركز استان 285 كيلومتروتا اصفهان 254 كيلومتر است 0
مشخصات جغرافيائي شهر اقليد
اين شهر در طول جغرافيائي 40/52 درجه شرقي
عرض جغرافيائي 40و 30 درجه شمالي
قرار دارد و ارتفاع آن از سطح دريا 2300 متر است
مشخصات ماشين آلات كارخانه :
ماشين آلات كارخانه ساخت كارخانه B M A آلمان است احداث كارخانه درسال 1345 آغاز و در سال 1348 اولين بهره برداري آن به انجام رسيد 0
ظرفيت اسمي كارخانه مصرف 1500 تن چغندردر شبانه روز است و محصول نهائي آن شكر است 0
اين كارخانه همچنين داراي خط تصفيه شكر سفيد از شكر خام به ظرفيت250 تن درشبانه روز ميباشد 0
واحدهاي توليدي جنبي :
1-تفاله خشك كني با ظرفيت اسمي توليد 120تن تفاله خشك غني شده با ملاس در روز كه در تغذيه دام مصرف دارد 0
2- واحد قند گيري از ملاس ( استفن )باظرفيت مصرف 75 تن ملاس در شبانه روز در رابطه با بازيابي قند محتوي ملاس فعاليت دارد 0
3- واحد ويناس كه در رابطه با بازيابي ساكارات كلسيم موجود در پس آب استفن و همچنين تغليظ پس آب حاصله در جهت مصرف در واحد تفاله خشك براي غني سازي تفاله خشك فعاليت ميكند 0
نتيجه اصلي فعاليت اين واحد بازيابي ضايعات و جلوگيري از خروج آنها در جهت حفظ محيط زيست است
4- كوره آهك با ظرفيت اسمي 70 تن سنگ آهك مصرفي در شبانه روز كه آهك توليدي آن عمدتاً در سيستم تصفيه شربت در كارخانه و همچنين در واحد قند گيري از ملاس مصرف ميگردد0
مواد اوليه مصرفي :
1- چغندرقند: ماده اوليه اصلي كارخانه چغندر قند است كه در دشتهاي حومه اقليد و سرحد چهاردانگه درشهرستان اقليد و در دشت شهرستان آباده و مزارع مناطق قادر آباد و ارسنجان در استان فارس و همچنين مزارع مناطق هرات و ابركو در استان يزد توليد و مجموعاً ساليانه به مقدار 150 – 200 هزارتن به كارخانه قند اقليدتحويل ميگردد0
2- سنگ آهك :
اين ماده معدني بعنوان ماده اوليه كوره آهك تبديل به آهك فعال ميگردد سنگ آهك مورد نياز از معدن اختصاصي كارخانه در حومه اقليد ساليانه به مقدار حدود 15-20 هزار تن استخراج و به كارخانه انتقال ميابد
سوخت كارخانه :
سوخت مورد نياز كوره هاي بخار كه بخار مورد نياز توربين ها و سيستم گرمايشي كارخانه را تامين ميكند ساليانه حدود 120-150 هزارتن گاز طبيعي و يا110-130 هزار تن نفت كوره ميباشد 0
سوخت موردنياز كوره آهك كك است كه مصرف آن حدود 2000 تن در سال ميباشد 0
محصولات توليدي كارخانه :
محصول اصلي توليدي شكر سفيد ميباشد كه مقدار آن 22- 28 هزار تن است 0
محصول ديگرتوليدي تفاله خشك ميباشد كه مقدار آن 15- 20 هزار تن است و با دارا بودن حدود30-35 درصد قند در تغذيه دام به مصرف ميرسد 0
محصول ديگر توليدي ملاس ميباشد كه قسمت عمده آن در واحد قند گيري از ملاس بازيابي قندي ميشود مقداري در تفاله خشك كني به مصرف ميرسد و مقداري درواحدهاي تخميري به مصرف ميرسد ومقداري نيز مستقماً به مصرف تغذيه دام و طيور ميرسد 0
تصفيه فاضلاب :
فاضلاب صنعتي و بهداشتي به طريق بي هوازي و هوازي و برگشت لجن فعال تصفيه ميگردند و قسمتي از آب تصفيه شده به مصرف صنعتي كارخانه و قسمتي نيز به مصرف آبياري ميرسد 0پس آب قند گيري از ملاس نيز در واحد ويناس در دو جزء ، مورد بازيابي قرار ميگيرد قسمتي به ساكارات گرم تبديل و به پروسـه توليدبرگشت ميشود و قسمتي نيز پس از تصفيه و تغليظ در واحد تفاله خشك كني به مصرف غني سازي خوراك دام توليدي ميرسد 0
وضعيت كاري و شيفت بندي كارخانه :
كارخانه در فصل بهره برداري بصورت بيست و چهار ساعتي و بدون وقفه در حال كار و توليد است و معمولاً كارگران دائم كه داراي مهارت فني ميباشند در دوشيفت دوازده ساعتي و كارگران فصلي در سه شيفت هشت ساعتي انجام وظيفه مينمايند 0
بشرح زير :
1-كارگران روزكار دائم دوازده ساعتي 130 نفر
2- كارگران روز كار فصلي دوازده ساعتي 70 نفر
3- كارگران دائم نوبت كار دوازده ساعتي در شيفت اول 70 نفر
4- كارگران دائم نوبت كار دوازده ساعتي در شيفت دوم 70 نفر
5- كارگران فصلي هشت ساعتي در شيف اول 100 نفر
6- كارگران فصلي هشت ساعتي در شيفت دوم 100 نفر
7- كارگران فصلي هشت ساعتي در شيفت سوم 100 نفر
اطلاعاتي در رابطه با خط توليددر كارخانه قنداقليد :
در مزرعه از سنتر شيره گياهي در اثر تابش نور خورشيد ابتدا گلوكز و فروكتوز و سپس ساكارز توليد ميشود كه در شرائط مختلف توليد با توجه به مشخصات ژنتيكي چغندر ، شرائط كشت ، عمليات زراعي،شرائط آب و هوائي و چگونگي رعايت اصول فني مقدارآن متغيراست 0
متوسط شكر توليدي در هر هكتار در اروپا حدود 9 تن و در ايران 5/4 تن است 0
تحويل چغنـــــدر :
چغندر توليدي در مزارع بوسيله كاميون به كارخانه حمل ميگردد هر محموله چغندر ابتدا توزين و سپس با رعايت نكات و ضوابط فني نمونه برداري و عيار نمونه مربوطه از طريق پلاريمتري معين و جهت انجام محاسبات مالي به همراه وزن محموله در برگه مربوطه ثبت و در حسابهاي مربوطه درج ميگردد0
تخليه چغنـــــدر :
چغندر محتوي كاميونها در دستگاه تخليه پس ازخاك گيري به سيلو ها يا پلاتفرم براي انتقال به كارخانه هدايت و در آنجا دپو ميگردد و خاك جدا شده به كاميون برگشت ميشود 0
انتقال چغندر به كارخانه :
چغندر ذخيره شده در سيلو از طريق كانالهاي مخصوص به همراه آب درتحت شرائط ترانسپورت هيدروليكي به فابريك هدايت ميشود 0قبل از ورود به كارخانه سنگ و شن و همچنين علف و برگهاي همراه دردستگاههاي شن گير وعلف گير جدا و چغندر بوسيله پمپ هاي مخصوص به لاور شستشو منتقل ميگردد0
شستشوي چغنـــدر:
چغندردر لاورمجدداً شستشو و پس از آب كشي مجدد و آب گيري به بونكر چغندر در ماشين خلال انتقال ميابد آب حاصله از شستشو جهت جداسازي گل و تصفيه مكانيكي به كلاريفاير هدايت ميگردد در اين مرحله آب صاف شده براي انتقال چغندر به سيلو فرستاده ميشود و آب گل آلود جهت استفاده كشاورزي به مزرعه فرستاده ميشود 0
ماشين خــلال :
در اين قسمت چغندر به شكل خلالهاي باريك و بلند بريده ميشود تا عمل استحصال ساكارز از طريق غشاء سلولي با سهولت انجام گردد بسته به شرايط چغندر، ضخامت خلالها متغير است 0
كنترلهاي مربوطه :
1- تعين ديژسيون خلال هرساعت 0
2- تعين عدد سيلين 0
3-تعيين عدد سوئدي
باسكول خلال :
كل خلالهاي چغندر قبل از ورود به پروسس توليد توزين ميگردد تا وزن چغندر مصرفي همواره مشخص باشد
اقدامات كنترلي :
1- كنترل ادواري صحت كار باسكولها 0 2- ثبت عدد باسكول در هر ساعت 0
مايشه Cosset Mixer :
گرم شدن خلال و آماده شدن غشاء سلولي براي تراوائي بيشتر در مايشه انجام ميگردد در اين دستگاه خلال با شربت گرم خروجي از ديفوزيون مخلوط شده وقسمتي از قند محتوي خارج و مخلوط شربت و خلال از اين دستگاه به داخل برج ديفوزيون پمپ ميشود شربت خام ورودي پروسس نيز از اين قسمت دريافت ميگردد0
اقدامات كنترلي :
1-ثبت درجه حرارت مايشه هر ساعت 0
ديفـــــوزور:
استخراج و استحصال ساكارز ذخيره شده در سلولهاي چغندر در اين قسمت صورت ميگريد0
در فرايند عصاره گيري عوامل حرارت ، PH ، زمان ، مجاورت خلال و شربت موثرند 0
قسمتي از حرارت مورد نياز از طريق ورود خلال گرم كه قبلاً در مايشه بوسيله شربت سيركولاسيون گرم شده و قسمتي از طريق گرم كردن آب مصرفي و قسمتي از طريق برگشت آب پرس گرم شده تامين ميگردد0
اقدامات كنترلـــــــــي :
1- كنترل حرارت داخل برج و ثبت آن هر ساعت يك بار
2- كنترل حرارت شربت سير كوله و ثبت آن هر ساعت يك بار
3-كنترل حرارت آب مصرفي 0
4- كنترل حرارت آب پرس 0
5- كنترل P H شربت و ثبت آن هر ساعت يك بار
6-كنترل PH آب مصرفي وثبت آن هر ساعت يك بار
7- كنترلPH آب پرس و ثبت آن هر ساعت يك بار
8- كنترل بريكس شربت خروجي و ثبت آن هر ساعت يك بار
9- كنترل بريكس شربت در وسط برج وثبت آن هر ساعت يك بار
10- كنترل قندتفاله پرس شده 0
11-كنترل خلوص شربت خام و ثبت آن هر ساعت يك بار
كوره گوگـــرد:
در اين قسمت گاز so2 توليد شده از احتراق گوگرد و مذاب به آب مصرفي ديفوزيون تزريق ميگرددهدف تامين آب مصرفي با 6- 5 = P H جهت فراهم آوردن شرائط مناسب براي انعقاد پروتين ها و جلوگيري از انحلال و صابوني شدن پكتين ها است 0
اقدامات كنترلي:
1- كنترل گوگرد مصرفي 0
2- كنترل حرارت گوگرد مذاب 0
3- كنترل حرارت گاز خروجي 0
4- كنترل P H آب پس از تزريق گاز SO2
شربت حرارت يافته به كربناتاسيون مقدماتي Precarbonationو آهك خور مقدماتي Preliming هدايت ميگردد دراين قسمت هدف از اقدامات اول خنثي سازي حالت اسيدي شربت و دوم توليدمواد غير محلول از تركيب لايم و موادغير قندي است 0
به شربت در آهك خور به مقدار لازم لايم اضافه ميشود و در كربناتاسيون به مقدار لازم گاز co2 تزريق ميگردد با سيركولاسيون مناسب شربت بين اين دو قسمت فعل و انفعالات مورد نظر بطور يكنواخت به انجام ميرسد 0
به شربت حاصله مجدداً به مقدارمورد نياز آهك افزوده و مجدداً به مبدل حرارتي فرستاده ميشود 0 شربت آهك خورده و كرم شده جهت انجام فعل و انفعالات لازم به آهك خور اصلي فرستاده ميشود فعل و انفعالاتيكه با انجام لايمينگ صورت ميگيرد ، صابوني شدن آميدها (مانندگلوتامين glutamin و آسپاراژين Asparagine) به املاح آمونيوم مربوطه ميباشد 0
نتيجه آن كاهش رنگ و افزايش مقاومت حرارتي شربت است پس از اين مرحله شربت به كربناتاسيون اول فرستاده ميشود 0
اين محصول پس ازگرم شدن مجدد جهت جداسازي رسوبات كربنات كلسيم و شربت صاف به دكانتورفرستاده ميشود 0
رسوبات ته نشين شده كه مخلوط با شربت از دكانتور خارج ميگردد براي جداسازي نهائي به فيلتر خلاء پمپاژميگردد0 گل جدا شده در فيلتر پس از شستشوي ساكارز همراه ، از كارخانه خارج ميگردد و شربت صاف شده به همراه شربت صاف دكانتور پس از گرم شدن مجدد به كربناتاسيون دوم پمپاژ ميگردد0
هدف اصلي در كربناتاسيون دوم حذف همه مواد داراي قابليت ترسيب به شكل كربنات كلسيم با تزريق گاز co2 به شربت به مقدارمورد نياز ميباشد 0
در شربت خروجي از اين قسمت كليه اقدامات تصفيه انجام گرديده و شربت تصفيه شده و يا اصطلاحاً شربت رقيق ميباشد 0
اقدامات كنترلي :
1-كنترل بومه شير آهك يا شير ساخارات 0
2-كنترل در صد گاز co2 0
3-كنترل در صد قليائي شربت پس از افزودن گل برگشتي 0
4--كنترل در صد قليائي شربت در آهك خور مقدماتي
5-كنترل درصد قليائي شربت در آهك خور اصلي0
6-كنترل درصد قليائي شربت خروجي كربناتاسيون اول ( اشباع يك )
7- كنترل درصد قليائي شربت خروجي كربناتاسيون دوم ( اشباع دو)
8-كنترل درصد قند باقيمانده در گل خروجي از فيلتر خلاء
9- كنترل درصد ماده خشك در گل خروجي فيلتر خلاء 0
10-كنترل PHشربت خروجي از مخزن ورودي0
11-كنترل PH شربت خروجي آهك خور مقدماتي0
12 -كنترل PH شربت خروجي آهك خور اصلي 0
13 -كنترل PH شربت خروجي كربناتاسيون اول ( اشباع 1)
14-كنترل PH شربت خروجي كربناتاسيون دوم ( اشباع 2)
15- كنترل درجه حرارت شربت ورودي به آهك خورمقدماتي0
16 -كنترل درجه حرارت شربت ورودي به آهك خور اصلي 0
17 -كنترل درجه حرارت شربت ورودي به دكانتور 0
18 -كنترل درجه حرارت در شربت ورودي به كربناتاسيون دوم 0
19 -كنترل B X , Polشربت خام ورودي و تعين خلوص آن 0
20 -كنترل BX , Pol شربت رقيق خروجي و تعين خلوص آن 0
سولفيتاسيون :
براي جداكردن كليه مواد معلق موجود در شربت خروجي كربناتاسيون دوم . اين شربت از فيلتر عبور داده ميشود 0
فيلتر مورد استفاده در قنداقليد فيلتر شمعي C andle Filter ميباشـــد0
شربت صاف شده پس ازعبور از مبدل حرارتي به قسمت سولفيتاسيون ارسال ميگردد در اين قسمت به منظور كنترل وممانعت از تشكيل رنگ و افزايش قدرت مقاومت حرارتي شربت و كاهش آلكالينتي اضافي به شربت گاز co2تزريق ميگردد0
گاز موردنياز از سوخت گوگرد در كوره گوگرد توليد ميگردد0
اقدامات كنترلي :
1-كنترل درجه حرارت شربت0
2-كنترل P H شربت خروجي0
تبخيــــــــر :
شربت خروجي سولفيتاسيون براي افزايش حرارت آن به ميزان حرارت بخار بدنه اول به مبدل حرارتي فرستاده سپس شربت گرم شده را به اواپراسسيون اول وارد ميكنيم 0
در اين سيستم كه معمولاً از چهار يا پنج بدنه تشكيل شده شربت خروجي هر بدنه به بدنه بعدي وارد ميشود و دراين مرحله شربت مقداري غليظ شده تا درمرحله خروجي در حاليكه بخش عمده اي از آب آن تبخير گرديده با غلظت مناسب خارج و به مرحله بعدي پروسس هدايت ميگردد،اين شربت اصطلاحاً شربت غليظ ناميده ميشود 0
بخار حاصله از هر بدنه به مصرف تبخير شربت در بدنه بعدي ميرسد و بدنه آخر به خلاء متصل است
اقدامات كنترلي :
1-كنترل بريكس و پــُـل و خلوص شربت ورودي( شربت رقيق)
2-كنترل بريكس و پـُـل و خلوص شربت خروجي ( شربت غليظ )
3-كنترل P H شربت ورودي و خروجي 0
4-كنترل فشار ودرجه حرارت بخار دربدنه اول و بدنه هاي بعدي 0
5-كنترل سطح شربت در بدنه ها 0
كريستاليزاسيون :
هدف كليه اقدامات تا اين مرحله جدا سازي و خارج كردن ناخالصيها از محلول ساكارز بوده است ولي در اين مرحله پايه عمليات بر جداسازي ساكارز از شربت است 0 براي نيل به اين هدف فرآورده هاي مربوطه پس از فيلتر شدن بر كريستاليزاسيون يا طباخي هدايت ميگرددتادراينجا آب اضافي تبخير و با فراهم آوردن شرائط مورد نياز ساكارز محلول در شربت به ساكارز كريستال تغيير فاز دهد 0
بمنظور احتراز از كارامل شدن و ازدياد رنگ عمليات مربوطه تحت خلاء انجام ميشود و جوشش و تبخير در حرارت 60-80 درجه سانتيگراد صورت ميگيرد 0
روش مورد عمل با توجه به خلوص شربت حاصله از چغندر معمولاً بصورت سه پختي صورت ميگيرد 0
اقدامات كنترلي :
1- كنترل PH و B X و Pol. و تعيينQ. ليكور استاندارد
2- كنترل PH و B X و Pol. و تعيين . Q پخت A
3- كنترل PH و B X و Pol. و تعيين . Q پس آب قوي پخت A
4- كنترل PH و B X و . Polو تعيين . Q پس آب ضعيف پخت A
5- كنترل PH و B X و Pol. و تعيين . Q پخت B
6-كنترل PH و B X و Pol. و تعيين Q. پس آب پخت B
7- كنترل PH و B X و Pol. و تعيين Q. پخت C
8- كنترل PH و B X و Pol. و تعيين Q. ملاس
9- كنترل فشار بخار، دما، خلاء در آپارات پخت A
10 - كنترل فشار بخار، دما، خلاءدر آپارات پخت B
11-كنترل فشار بخار، دما، خلاء در آپارات پخت C
سانتريفــــــــوژ :
پس از آنكه كريستالها به حد مطلوب رشد كرد بريكس پخت را بالا برده و محتويات آپارات را به داخل رفيژرانت يا كريستاليزر تخليه مينمائيم 0
از آنجا كه با پائين آمدن حرارت ، فوق اشباعي ليكور مادر افزايش يافته و ساكارز محلول جذب كريستالها ميگردد اين حالت همواره در جهت افزايش درصد كريستالها مورد بهره گيري قرار ميگيرد0
در پخت A به علت بالا بودن خلوص كه تشكيل كريستالهاي جديد را سبب ميگردد. پخت سريعاً به سانتريفوژها هدايت ميگردد0
در پخت مياني يا B معمولاً فرصت مناسب براي خنك شدن و رشد بعدي كريستالهاداده ميشود 0
درمورد پخت شكر زرد يا پخت C . بعلت پائين بودن خلوص،ظهور دانه هاي جديد منتفي بوده و معمولاً توقف نسبتاً طولاني در رفيژرانت دارد در اين فاصله حرارت پخت كاهش يافته وبا كنترل ويسكوزيته ليكور مادر، با افزودن آب يا پس آب موجبات رشد كريستالها وافزايش درصد آن فراهم ميگردد0
جداسازي كريستالها از مايع همراه بااستفاده از نيروي گريز از مركزدر دستگاههاي سانتريفوژ صورت
ميگيرد. كريستالها درداخل توري بسكت باقي مانده و پس آب از سوراخ توريها به بيرون انتقال ميابد 0
پخت A به جهت درشت تر بودن كريستالها و نياز به خروج كامل پس آب از اطراف كريستالها و شستشوي كريستالها جدا سازي درسانتريفوژهاي مداوم يا B atch صورت ميگيرد 0 سيكل عمل در اين قبيل سانترييفوژها به شرح زير است 0
بارگيري در دور 50- 200
خروج پس آب ضعيف در دور 500-900
شستشوي كريستالها باآب گرم در دور 900-1300
شستشوي كريستالها با بخار و خروج پس آب قوي
پس از آن سرعت كم شده و در دور 50 شكر سفيد تخليه و به خشك كن هدايت ميگردد0
اين سيكل تا خاتمه پخت تكرار ميگردد0
جداسازي كريستالهاي پخت B , C در سانتريفوژهاي مداوم يا كانتينيوصورت ميگيرد 0 در اين سانتريفوژها پخت بطور مداوم وارد سبد سانتريفوژ شده و پس آب از سوراخ هاي توريها و شكر از بالاي سبد خارج ميگردد0
اقدامات كنترلي:
1-كنترل حرارت ووسيكوزيته ليكور مادر در پخت هاي تخليه شده در رفيژرانت و تعين زمان مناسب سانتريفوژ كردن 0
2-كنترل رنگ شكر توليدي 0
3-كنترل زمان و مقدار آب، زمان ومقدار بخار.
صافيهـــــــــــا :
براي جدا سازي مواد معلق در شربت در مراحل مختلف پروسس عمل فيلتراسيون انجام ميگيرد 0
فيلترهاي مورد استفاده عبارتند از :
1- صافيهاي لرد گير در قسمت ديفوزيون جهت جداسازي ذرات ريز تفاله و غيره از شربت و همچنين آب پرس مورد استفاده قرار ميگيرد 0
2- صافي خلاء براي صاف كردن گل خروجي دكانتور استفاده ميشود 0
3- صافيهاي شمعي مربوط به شربت غليظ پس از اواپراسون كه معمولاً در جهت صرفه جوئي انرژي باحل كردن شكر پخت دودر آن بريكس افزوده اي را حائز خواهد شد 0
4- صافيهاي شمعي كه براي شربت خروجي كربناتاسيون دو و شربت خروجي سولفيتاسيون مورداستفاده قرار مي گيرد 0اصول كل عمل آنها جداسازي ذرات با عبور مايع ازمنافذ غشاء ميباشدطرز عمل فيلترهاي مورد استفاده باستثناء لرد گيرو فيلتر خلاء غير مداوم است و همواره پس از مدتي كار منافذ مسدود وعبور شربت كند سپس متوقف ميگردد در اين حالت پس از تخليه صافي عمل شستشو بر حسب مورد با آب يا شربت و يا بخار انجام و پس از تميز شدن آنها ابتدا به جهت افزايش پروزيته و كيفيت فيلتراسيون با پريكوت روي صافي پوشش داده ميشود و سپس فيلتردر مسير كار قرارداده ميشود. كنترل هايكه معمولاً در صافيها بعمل ميايد عباتند از:
1- كنترل كدورت 0
2- كنترل درجه حرارت شربت 0
3- كنترل فشار روي صافيها 0
شكر خشك كــــــــــن :
شكر سفيد خروجي از سانتريفوژ با رطوبتي حدود2-1% به قسمت ورودي ترومل خشك كن هدايت ميگردد0
ترومل داراي يك قسمت خشك كننده ودر ادامه آن يك قسمت خنك كننده ميباشد 0
باله هائي درداخل ترومل تعبيه شده كه در ضمن حركت چرخشي ترومل، شكر را از قسمت پائين به بالا آورده و از قسمت فوقاني بصورت پرده اي نازك ريزش ميكند 0
رطوبت كريستالهاي شكر در حين حركت انتقالي به جلو در اثر مجاورت با هواي گرم شده در كوئل بخاردر خاتمه قسمت شكر خشك كن به مقدار02/0الي05/0 درصد كاهش ميابد كه قسمت عمده آن رطوبت داخل كريستال ميباشد 0
شكر خشك شده متعاقباً وارد قسمت خنك كننده كه هواي خنك به آن وارد ميشود شده پس از كاهش حرارت آن به مقدار مورد نظر و سورتينگ به قسمت بسته بندي هدايت ميگرد
و ادامه .........................................
.....................
........
..
.
مبلغ واقعی 199,000 تومان 30% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 139,300 تومان
برچسب های مهم
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
تعداد صفحات: 11 نوع فایل: WORD + فایل هدیه: نمونه مصاحبه تشخیصی افسردگی و اعتیاد (8صفحه) فهرست مطالب: شرح حال (مشخصات، علت ارجاع، شکایت عمده، مشکلات موجود و ...) معاینه وضعیت روانی تشخیص مصاحبه بخشی از متن فایل: م: خوابت چطوره؟ ب: زیاد خوب نیست، اگار ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 27پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهکیست تخمدان هموراژیک چیستانواع کیست هموراژیککیستهای فولیکولارکیستهای لوتئالعلائم کیست هموراژیک علت کیست هموراژیک عوارض کیست ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز نتورک و شبکه قدم بگذارید، مفاهیم کلیدی آن را بشناسید، با انواع شبکه ها آشنا شوید و با تسلط بر این دانش، به تبادل اطلاعات و اتصال به دنیای دیجیتال بپردازید! در دنیای امروز، نتورک و شبکه به بخش جدایی ناپذیر زندگی انسان تبدیل شده ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز سیستم غدد و بدن قدم بگذارید، غدد مختلف و عملکرد آنها را بشناسید، با هورمون ها و نقش آنها در بدن آشنا شوید و با حفظ تعادل سیستم غدد، از سلامتی و شادابی خود محافظت کنید! سیستم غدد، مجموعه ای از غدد در بدن انسان است که وظیفه ی ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز گروه خونی قدم بگذارید، انواع گروه های خونی را بشناسید، با سازگاری گروه های خونی و اهمیت آن در خونریزی و انتقال خون آشنا شوید و با داشتن آگاهی از گروه خونی خود، به حفظ سلامتی خود و دیگران کمک کنید! گروه خونی، یکی از ویژگی های ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای کیست ها قدم بگذارید، انواع مختلف آن ها را بشناسید، با علل و علائم آن ها آشنا شوید و با روش های مختلف تشخیص و درمان آن ها، به رهایی از درد و ناراحتی بپردازید! کیست، یک کیسه ی پر از مایع است که می تواند در هر قسمت از بدن ایجاد شود. کیست ها ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز زبان انگلیسی قدم بگذارید، الفبا و واژگان آن را بیاموزید، با قواعد و گرامر آن آشنا شوید و با تسلط بر این زبان پرمخاطب، به دروازه های ارتباطات جهانی و فرصت های جدید در زندگی خود قدم بگذارید! زبان انگلیسی، به عنوان پرکاربردترین ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز تعمیر خودروهای بنزینسوز قدم بگذارید، با اجزای مختلف خودرو آشنا شوید، اصول عیبیابی و تعمیر را بیاموزید و با تسلط بر این مهارت، از اتکا به تعمیرکاران رها شده و در هزینههای خود صرفهجویی کنید! خودروهای بنزینسوز، وسیلهای رایج ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز غذاها و نوشیدنی های آرامبخش قدم بگذارید، با دستور پخت های متنوع و خوشمزه آشنا شوید و با طعم دلنشین آنها، به آرامش ذهن و جسم خود دست پیدا کنید! در دنیای پرشتاب امروز، استرس و اضطراب به بخش جدایی ناپذیر زندگی بسیاری از افراد ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز عفونت ها قدم بگذارید، انواع مختلف آن ها را بشناسید، با علل و علائم آن ها آشنا شوید و با روش های مختلف تشخیص و درمان آن ها، به رهایی از بیماری و حفظ سلامتی خود بپردازید! عفونت، به حمله و رشد میکروب های مضر مانند باکتری ها، ویروس ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز کربوهیدرات ها قدم بگذارید، انواع مختلف آن ها را بشناسید، با نقش آنها در بدن آشنا شوید و با مصرف هوشمندانه آنها، به سلامتی و تناسب اندام خود دست پیدا کنید! کربوهیدرات ها، یکی از مهم ترین گروه های مواد مغذی هستند که نقش حیاتی در ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز جیمیل قدم بگذارید، با تمام امکانات و ویژگیهای آن آشنا شوید و با استفاده از این سرویس ایمیل محبوب، ایمیلهای خود را به طور موثر مدیریت کنید و به بهرهوری خود در کار و زندگی بیافزایید! جیمیل، یک سرویس ایمیل محبوب از شرکت گوگل ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز بی حسی نخاعی قدم بگذارید، انواع مختلف آن را بشناسید، با علل و علائم آن آشنا شوید و با روش های مختلف تشخیص و درمان آن ها، به رهایی از درد و بازیابی سلامتی خود بپردازید! بی حسی نخاعی، نوعی بی حسی موضعی است که با تزریق دارو به فضای ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز آداب و معاشرت قدم بگذارید، اصول و قواعد رفتار صحیح در موقعیتهای مختلف را بیاموزید و با ارتقای مهارتهای اجتماعی خود، به روابطی گرمتر، صمیمیتر و احترامآمیزتر دست پیدا کنید! آداب و معاشرت، مجموعهای از رفتارها و قواعدی است که ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز اکسل قدم بگذارید، با تمام امکانات و ویژگیهای آن آشنا شوید و با استفاده از این نرمافزار قدرتمند، به تحلیل دادهها، مدیریت اطلاعات و انجام محاسبات پیچیده بپردازید! اکسل، یکی از محبوبترین نرمافزارهای مایکروسافت آفیس است که ... ...
Everything You Need to Ace Computer Science and Coding in One Big Fat Notebook: The Complete Middle School Study GuideFrom the editors of Brain Quest, America&;s #1 educational bestseller!This Big Fat Notebook makes it all &;sink in&; with key concepts, mnemonic devices, ... ...
Python Data Science: The Ultimate Handbook for Beginners on How to Explore NumPy for Numerical Data, Pandas for Data Analysis, IPython, Scikit-Learn and Tensorflow for Machine Learning and BusinessCategories: Year:2019 Publisher:Steve ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت بازاریابی رابطه ای و اهمیت آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 32پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:بازاریابی رابطه ای چیست؟اهداف بازاریابی رابطه مند سطوح بازاریابی رابطه ایبازاریابی پایه بازاریابی واکنشی بازاریابی مسئولیت پذیر ... ...
دستور کار آزمایشگاه خون شناسی به تعداد 94 صفحه pdf مقـــــــدمه 2ضدانعقادهای هماتولوژی 4آزمایشات پایه و شمارش دستی سلولها 9آنالیزورهای خونشناسی 22تهیه و رنگ آمیزی گستره خون محیطی 44مورفولوژی سلولهای خونی 44آزمایشهای انعقادی 28منابع 98 ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز ساخت رباتهای امدادگر قدم بگذارید، با اصول و مراحل طراحی و ساخت این رباتهای نجاتدهنده آشنا شوید و با به کارگیری دانش و خلاقیت خود، در نجات جان انسانها سهیم شوید! رباتهای امدادگر، نوعی از رباتها هستند که برای انجام عملیات جستجو ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت اندازه بازار و برآورد آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 26پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:اندازه بازار چیست؟اهمیت شناخت اندازه بازارمنابع تعیین اندازه بازارروشهای اندازه گیری بازاررویکرد پایین به بالارویکرد بالا به پایینو... ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت نقشه سفر مشتری فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 25پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:سفر مشتری چیست؟نقشه سفر مشتری چیست؟اجزای نقشه سفر مشتری مراحل سفر مشتریمرحله اول: خارج از بازار مرحله دوم: انگیزه مرحله سوم: ملاحظات اولیه برند ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت آشنایی با مفهوم سوگیری تاییدی فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 20پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:تعریف سوگیری تأییدی تاریخچه سوگیری تاییدانواع سوگیری تاییدینشانههای سوگیری تأییدیتاثیر سوگیری تاییدی بر زندگی و... ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت شناخت بازاریابی درونگرا فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 29پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:بازاریابی درونگرا چیست؟تفاوت بازاریابی درونگرا و برون گرا اصول بازاریابی درونگرامراحل بازاریابی درونگرامرحله جذبمرحله تبدیلمرحله نهایی ... ...